Reklamni in svetlobni napisi

S 30-letnimi izkušnjami v proizvodnji reklamnih in svetlobnih napisov vam zagotavljamo vrhunsko kakovost in izvedbo, ki nas uvršča med vodilne v svoji dejavnosti. Za lažji pregled naših izdelkov smo reklamne napise razdelili v naslednje kategorije:

Svetlobni reklamni napisi so naša specialnost in jih najpogosteje izdelujemo za svoje naročnike. So izvrsten medij za promocijo njihovih raznolikih dejavnosti, izdelkov ali storitev, ki jih na določeni lokaciji in v določenem okolju ponujajo segmentu svojih potencialnih kupcev. Svetlobni napisi, ki svetijo podnevi in ponoči, so izjemno učinkovit in atraktiven medij za krepitev identitete in ugleda posamezne blagovne znamke. Naročniku zagotavljajo kakovostno predstavitev svoje poslovne dejavnosti z različnimi svetlobnimi efekti, ki privlačijo poglede že od daleč.

Izdelujemo jih v skladu s priporočenimi specifikacijami, v želenih oblikah, dogovorjenih dimenzijah in časovnih rokih, z izborom primernih materialov pa jih tudi stroškovno približamo našim kupcem. Po izvedeni montaži redno skrbimo za njihovo tekoče vzdrževanje, da bi ohranili dolgo življenjsko dobo teh učinkovitih zunanjih  oglaševalskih medijev.

Z vrhunskimi materiali izdelujemo tako notranje kot zunanje reklamne napise in jih kombiniramo s
kovinskimi, lesenimi ali drugimi barvanimi elementi ter različnimi tehnikami osvetlitve, kot so varčne žarnice in fluorescentne sijalke ali pa moderne neonske in LED sijalke. Tako lahko z njimi dosežemo izjemne vizualne
učinke, ki bodo poudarili bodisi videz notranjih prostorov ali pa večjih pročelij stavb, kar že na večje razdalje
naročniku zagotavlja prepoznavnost in identifikacijo objekta v določenem okolju.

Reklamne napise izdelujemo v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in veljavno gradbeno ali kulturno
spomeniško zakonodajo, skladno s pravili varstva pri delu in drugimi pravnimi zahtevami posamezne lokalne
skupnosti. Za vsak projekt in pridobitev dovoljenja lokalne skupnosti naročniku predamo specifikacije in
ustrezne izvedbene načrte, ki zadoščajo vsem veljavnim standardom. Poskrbimo za ustrezno logistično
podporo in hitro ter kakovostno montažo na ali v objekt. Za svetlobne napise pripravimo ustrezna orodja in
opremo za kontrolni nadzor ter preprosto upravljanje ali vzdrževanje vsakega takega napisa. Vsaka odstranitev ali tekoče vzdrževanje svetlobnega napisa mora biti podrejeno vsem v projektu specificiranim standardom, ne glede na to, ali je garancijska doba izdelanemu svetlobnemu napisu že potekla ali ne. Stroški vzdrževanja niso visoki, efekti svetilnosti pa so zagotovo večji.

Pokličite nas, radi vam bomo svetovali in predstavili raznolike možnosti, da bo vaša blagovna znamka postala prepoznavna in vidna! Izbirali boste lahko med različnimi materiali, ki si jih lahko ogledate tudi v naši proizvodni enoti, od akrilnih ali polikarbonatnih do prosojnih in mlečnih pleksi (vinilnih) plošč, na katere lahko dodajamo bodisi 3D črke ali posebne tiskane efekte, fotografije, po želji pa tudi lasersko izrezane silhuete, da bi lahko izdelali unikatne eno- ali dvostranske ali vrtljive svetlobne znake, ki jih v raznolikih inačicah izdelujemo za tržišče..

Kontakt

  • UPRAVA
  • Reklamni napisi
  • Zastave
Prijava

Povpraševanje

 

 

Vidaflag d.o.o.
Sora 46
1215 Medvode

tel.: +386 (0)1 361 77 57
fax: +386 (0)1 361 15 03
email: info@vidaflag.si

zemljevid


 

 

PE Goričane
Goričane 41A
1215 Medvode

tel.: +386 (0)1 755 38 37
fax: +386 (0)1 361 15 03
email: marko@vidaflag.si

zemljevid


 

 

PE Medvode
Cesta Komandanta Staneta 38
1215 Medvode

tel.: +386 (0)1 361 77 56
fax: +386 (0)1 361 15 03
email: info@vidaflag.si

zemljevid