Novice

“NOVO” Sublimacijski tiskalnik za print na tekstil

Datum objave: 20.03.2019

Nova investicija, za lažje delo. Mimaki sublimacijski tiskalnik TX300P. Tekstilni tiskalnik za direktno sublimacijo na tkanino do širine 1.920 mm. Mimaki tiskalniki so zelo priznani v svetu in ta naš tiskalnik je prvi v Sloveniji. Pot do vaših zastav je sedaj še hitrejša in kvalitetnejša.  

Preberite več

“NOVO” Laminator za medije

Datum objave: 22.01.2019

V našem podjetju smo se odločili za zamenjavo odsluženega laminatorja in ga nadomestili z novim. Profesionalni hladno in topli laminator za visoko produkcijo v širini 165 cm. Električni plastificirni in kaširni stroj je odličen za plastificiranje printov ali fotografij ter za kaširanje le-teh na raznovrstne podlage. Stroj je kompatibilen s katerokoli vrsto plastificirnih folij. Hitrost …

Preberite več

NOVO vozilo za potrebe montaž

Datum objave: 24.09.2018

V našem podjetju smo investirali v sodobno vozilo Renault Kango za manj zahtevne montaže in izmere po lokacijah. Vozilo je tako praktično in udobno in prav tako ravno prav veliko, da se lahko prebijemo do težko dostopnih objektov in mestnih središč.

Preberite več

NOVO vozilo za potrebe montaž

Datum objave: 14.03.2018

V našem podjetju gremo korak naprej tudi z našim voznim parkom in smo za potrebe montaž investirali v novo sodobno vozilo Renault Master L3H2 z motorjem Euro 6. Vozilo je sodobno opremljeno za našo montažno ekipo in ostalo dodatno opremo, da bodo monterji varni na cesti in udobno prišli do lokacije.

Preberite več

“NOVO” Laminator za tekočo plastifikacijo

Datum objave: 05.03.2018

V našem podjetju ne počivamo in spet nova investicija. Po podatkih edini taki laminator v Sloveniji. Laminator za tekočo plastifikacijo, širine 160 cm. Uporablja se za zaščito solventnega ali UV tiska za zahtevne aplikacije. Ta tekočina se pod toploto takoj posuši in ostane nevidna, ščiti pa učinkovito proti razenju in dodatno podaljša UV odpornost tiska.

Preberite več

NOVO v Vidaflagu UV LED tiskalnik

Datum objave: 31.01.2018

Že letos smo se podali v investicijo in kupili najsodobnejsi UV LED tiskalnik. Mimaki tiskalniki so zelo priznani v svetu in naš tiskalnik v tej širini je prvi v Sloveniji. Tiskamo lahko na folije, platno in razne tekstile do širine 320 cm in vam zagotavljamo visokokakovostni tisk in dolgo obstojnost tiska. Tiskalnik ima tudi belo barvo …

Preberite več

Nova podoba podjetja Vidaflag d.o.o.

Datum objave: 03.01.2018

Ob okrogli 30-letnici tradicije izdelave komunikacijskih in reklamnih orodij, smo se odločili za novo grafično podobo podjetja ter novo spletno stran, ki bo bolj informativna ter vizualno privlačnejša. Vabimo Vas da si ogledate naše spletne vsebine, v kolikor pa se ob prebiranju pojavi vprašanje ali zanimanje za naše proizvode, pa nam pošljite povpraševanje, z veseljem …

Preberite več

Brezplačni vzorci materiala zastav

Datum objave: 01.01.2018

Pri izdelavi zastav uporabljamo več različnih materialov, kateri se med seboj razlikujejo po izgledu, gramaturi, premazu kot tudi namembnosti. Pogosto si je material težko predstavljati zgolj po opisu preko telefona ali besedah napisanih v mailu zatorej nudimo možnost pošiljanja vzorcev blaga na Vaš naslov.

Preberite več

Projekt Woop

Datum objave: 15.12.2017

Izdelava 3D svetlobnega napisa, ter 15 x 10 m stropnega panoja za prvi trampolin park WOOP v Sloveniji.

Preberite več