3D napisi

Prestižnost blagovne znamke je mogoče izkazovati tudi skozi napis. Samostoječe črke ponujajo inovativne in vrhunske slogovne rešitve izvedbe logotipov in drugih napisov na ali v objektu za krepitev identitete posamezne blagovne znamke. Z najsodobnejšo tehnološko opremo jih na naši rezalni proizvodni liniji, ki omogoča tudi globinsko obdelavo, s katero dosežemo izjemen trodimenzionalni učinek, natančno izrežemo v skladu z grafično predlogo naročnika. Vaš logotip lahko izdelamo v 2D ali 3D izvedbi, v želenih dimenzijah in oblikah ter iz različnih materialov, od aluminija, medenine, inoxa, jekla, akrila, plastike in kompozitnih materialov. Uporabljamo tudi raznolike materiale in obrobe, tako da je vsak naš tovrstni projekt unikatno delo.

Osvetlitev samostoječih črk
Vsako samostoječo črko lahko tudi osvetlimo, da dosežemo poseben vizualni učinek. Vanje lahko vgradimo varčne Led Samsung module, ki ne zahtevajo veliko vzdrževanja in zagotavljajo manjšo porabo elektrike.

Profili samostoječih črk
Za lažje razumevanje: pri naročilu in izdelavi samostoječih črk se uporabljajo tako imenovani “Profili”, ki imajo svoje zakonitosti glede materialov in osvetlitve. Različne “Profile” črk si lahko ogledate s klikom na spodnje sličice.