Grafično oblikovanje in projektiranje

Naši grafični oblikovalci tesno sodelujejo s projektnimi vodji v procesu načrtovanja, oblikovanja in končne izvedbe napisa. Zato razvijamo različne koncepte in pristope, ki jih naročnikom predstavimo v lični in pregledni računalniški GRAFIČNI PREDLOGI.

Nekoč…
Naše družinsko podjetje se s proizvodnjo svetlobnih napisov ukvarja že več kot 25 let. Takrat in tudi prej smo grafične predloge za izdelavo znakov pripravljali ročno. Logotipe smo projecirali na velike površine, jih zarisali in zatem ročno izrezali na šablono, ki nam je služila kot podlaga za izvedbo samostojnih pleksi črk iz enega kosa.

Danes…
Kreativne rešitve in 2D ali 3D vizualizacijo nam računalniško pripravijo naši izkušeni grafični oblikovalci, ki so dodobra seznanjeni s tehnikami obdelave različnih materialov. Skupaj s projektnimi vodji sodelujejo v procesu nastajanja novega in unikatnega reklamnega napisa, ki ga soustvarjajo z drugimi sodelavci v našem podjetju. S pravo izbiro materialov ter upoštevanjem optimizacije stroškov tako lahko zadostimo vsem željam in potrebam še tako zahtevnih naročnikov.

Primeri grafičnih predlogov: